• slider1
  • slide2

ÚJDONSÁG: RÁNCTALANÍTÁS FELSŐFOKON - PLAZMA KEZELÉS

SPLENDID kezelés a Sió Wellnessben!

Vadonatúj technológia a ránckezelések palettáján. Egy új irányvonal, mely akár a plasztikai műtét eredményét is elérheti.

A technológia lényege, hogy a 4. halmazállapot-plazmaállapot- segítségével a kezelt terület újrastruktúrálódik, a bőr feszesebb, fiatalosabb kinézetet nyer.

A Splendid Hard kezelés során keletkező elektromos ív a bőrrel találkozva szublimálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, hőterhelése nélkül. Ez apró, barna pontok formájában jelentkezik-ún. kérgesedés-mely 5-7 nap alatt teljesen eltűnik. A Splendiddel végezhető kezelések széles spektrumon mozognak, tartoznak bele orvos által végezhető kezelések (bőrkinövések megszüntetése) illetve kozmetikus által is végezhető kezelések (ránckezelés, pigmentfolt kezelés). Minden olyan esetben alkalmazható, amikor jelentős bőrfelesleg okoz esztétikai problémát (pl.lógó szemhéj)

A Splendid Hard kezelés előtt mindenképp szükséges egy konzultáció, melynek során ismertetésre kerül a kezelés menete, kizárhatóak az ellenjavallatok, megismerhetőek az otthoni utókezelések, tennivalók. A konzultáció ingyenes, de kötelező jellegű!

?
A Splendid Soft kezelés során a bőr és az eszköz vége közé kontaktanyag kerül, mely a szublimációt megakadályozza, de ennek ellenére a bőr biokémiai folyamataira kedvező hatást gyakorol. A pórusok mérete csökken, a bőrkép javul, az apró ráncok elsimulnak, a hegekre is kedvező hatást gyakorol. Kúraszerű alakalmazása garantálja a vendégelégedettséget.

Áraink:

Plazma kezelés hegek eltüntetésére: 3000 Ft

Öregségi és májfoltok eltüntetése: 9000 Ft

Soft Splendid plazma kezelés: 5000 ? 7000 Ft
(Kúraszerűen javasolt)

Hard Splendid plazma kezelés: 19.000 Ft-tól
(1 kezelés szükséges csak, az eredmény 20 hónapig tart)

Kezelhető területek:
Homlok függőleges és vízszintes ráncai
Felső szemhéj megemelése
Szemöldök megemelése
Szem alatti táskák eltüntetése
Szarkalábak, apró és mély ráncok eltüntetése
Orr alatti függőleges ráncok eltüntetése
Orr-száj közötti ráncok eltüntetése
Lógó, megnyúlt arc és toka feszesítése

Eredmények fotókkal weboldalunkon: facbook oldalunkon.

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra:

 

 

 

Splendid