Arckezelések

Sió Wellness Medical Beauty

Elixír a testnek, feltöltődés a léleknek

TELJES BŐRMEGÚJULÁS KARÁCSONYIG 3 lépésben

3 alkalmas kúra, mely maximális sokoldalúsággal kezeli a páciensek pólusait, ráncait, hegeit, pigmentfoltjait.

Miből áll a kúra: 

3 héten keresztül minden alkalommal 2 kezelés 1,5 órában.

1.héten: LÉZERES bőrmegújítás + PEPTID KAVIÁR kezelés

2.héten: LÉZERES bőrmegújítás + HYDROBALANCE  BIOREVITALIZÁCIÓ a keresztkötésű hyaluronsav kezelés ajánlott bármely korosztálynak, vízhiányos bőrre, petyhüdt bőrre, dohányzóknak fakóbőr megújítására, megelőzésre.

3.héten: LÉZERES bőrmegújítás + THERMAGE II. új generációs géppel

Eredmény: Bőre feltöltődik,javul a bőrfelszín egyenetlensége, fiatalosabbnak látszik, csökken a pigmentáció, csökkenek a ráncok és hegek mélysége.

Mellékhatás: nincs gyógyulási idő, enyhe bőrpír, enyhe feszülő érzés.

A kúra kedvezményes ára: 107.000 Ft helyett 69.000 Ft + ajándék sminkelés

IDÉN NE FÁRADTAN, KARIKÁS SZEMEKKEL VÁRD AZ ÜNNEPEKET, HANEM RAGYOGJ KARÁCSONYKOR TE IS!

KLASSZIKUS ARCTISZTÍTÁS

REJUVI USA termékeivel kezelünk, mely csúcstechnológia elérhető áron. A Rejuvi a keleti természetes gyógymód és a nyugati technológia ötvözete Kaliforniából. Gőzölés, felpuhítás + arctisztítás pattanások, miteszerek + pakolás + masszázs.

HYAMATRIX A HYALURONPLASZTIKA

A Regeneráló kezelés alatt bőröd értékes hatóanyagokkal és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavval tápláljuk – ez biztosítja, hogy bőröd kisimul, hidratált lesz, halványodnak a piros foltok és ellenálóbb lesz a környezeti hatások ellen. A bőröd egyedi és különleges – válassz ennek megfelelően arckezelést!

A hyaluronplasztika kezelés során bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog! Az injekciómentes hyaluronplasztika a modern anti-aging megoldások csúcsa!

HOLLYWOOD DOOL FACIAL másnéven, LÉZERES CARBON KEZELÉS

A Hollywood doll facial – Amerikában ezen a néven terjedt el – kezelésünk egy hatékony, fájdalommentes lézeres kezelés, amely kiválóan alkalmas a bőr textúrájának javítására és pórus méret csökkentésére, szeplők halványítására.

Alkalmas ezen kívül a vegyes, zsíros, problémás bőr kezelésére is. A lézer gép rövid, nagy intenzitású fényimpulzusokat hoz létre, a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota.

Kezelés menete

A kezelés során a megtisztított bőrre finom szemcséjű szénport helyezünk, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt ‘kirobbannak’ a pórusokból, kitisztítva azokat.

Kezelések gyakorisága

4-6 alkalmas kúra ajánlott 2 hetes szünetekkel, mely után havi egy fenntartó kezelést be lehet iktatni a bőr frissességének és tisztaságának fenntartása érdekében

Eredmények:

  • kisebb bőrhibák, ráncok eltünése
  • bőr textúrája egyenletes lesz
  • a pórus méret csökkentésére
  • szeplők halványítása
  • a fakó bőr újra ragyogóvá válik
  • tiszta, matt bőrkép