Diódalézeres szőrtelenítés

Sió Wellness Medical Beauty

Elixír a testnek, feltöltődés a léleknek

Élvezd a szőrmentes életet! Figyeld az aktuális akcióinkat a facebookon és az instagrammon!

Legújabb lézeres szőrtelenítési eljárás nálunk

NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK EGYARÁNT

Miért az SIÓ WELLNESS MEDICAL BEAUTY-ban szőrteleníts a Triwave dióda lézerrel?

 • ORVOSI minősítéssel rendelkező, három hullámhosszúságú lézergépünk a piacon egyedülálló. Nagy teljesítményének és a legújabb hűtési rendszerének köszönhetően  gyorsabb és biztonságosabb a lézeres szőrtelenítés.A szőrtelenítés sokkal eredményesebb, mint a régebbi technológiák. (IPL, SHR, normál dióda)
 • 3 hullámhosszúságú Triwave diódalézer: 755 + 808 + 1064 nm, Ezzel minden típusú szőrszál és sötétebb bőrszín is kezelhető.
 • A kezelőfejbe épített hűtésnek köszönhetően a kezelés nem jár fájdalommal, apró csipkedést érezhető csak.
 • Nagy teljesítménye révén a kezelésket gyorsan tudjuk végezni, így a kezelési idő lerövidül: bajusz pár perc, hónalj 15 perc, intim 30 perc.
 • Nőknek és férfiaknak is végezzük egyaránt a kezeléseket.

 

Ki végzi a szőrtelenítő kezelést?

Kozmetikusaink a Budapesti Honvéd Kórházban végezték el a lézer specialista továbbképzést. Ezt kevesen mondhatják el a szakmában magukról. Így nálunk mindig jó kezekben van a vendég.

Végeleges szőrtelenítést 6 éve végzünk, rengeteg tapasztalatunk van ezen téren, a szakmai hozzáértésünk és precízitásunk mindig beigazolja, hogy az eredményeink magukért beszélnek.

 

Dióda lézer technológiája:

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul. A lézerfény a szőrszálon keresztül lejut a szőrtüszőbe, felmelegíti, elroncsolja, elpusztítja azt, így téve lehetetlenné a szőrszál újratermelését. A tartós szőrtelenség eléréséhez minél több szőrszálat kell az ideális növekedési fázisában kezelni, így többszöri (minimum 6-8) kezelésre van szükség, néhány testrészen és erősebb szőrzetnél 8-10 alkalom.

Hány kezelés szükséges, milyen gyakorisággal?

A kezelések száma több dologtól is függ: melyik testrészt szőrtelenítjük, valamint, hogy milyen színű a szőrzet. Például egy láb vagy intim területet több kezeléssel tudunk tartósan szőrtelenné tenni. Férfiaknak és világosabb szőrzetűeknek mindig több alkalom szükséges.

Ahhoz, hogy valóban tartós legyen az eredmény, meg kell várnunk és le kell kezelnünk a szőr teljes életciklusát. A szőrnövekedésnek 3 fázisa van: ebből 2 alvó fázis és 1 aktív fázis. Csak az aktív fázisban lévő szőröket lehetséges sikeresen kezelni bármilyen gépi eljárással. Ez történik az első pár hónapban, ezután az alvó fázisból is átlépnek a szőrök az aktív fázisba, így már ezek is kezelhetőek. Tehát a kezelések az elején havonta történnek, majd 6-8 hetente és általában 12 hónapra elnyúlnak. Az eredmények pedig garantáltak.

Miért szőrtelenítenél olyan szalonban, ahol csak 1 hullámhosszt használ a gép??

Lézergépünk három hullámhossza egyszerre kezeli a feljebb lévő vékonyabb rétegen és a mélyen elhelyezkedő vastagabb szőrszálakat! Garantáltan minden mélységben lévő szőrszálakat végig kezelünk, ezért biztos a sikeres szőrtelenítés.

Az 1 hullámhosszú gép(808nm) sajnos csak 1 mélységben kezel, így a hatása jóval gyengébb. A döntés a Te kezedben van! Válassz minket, hogy megmutathassuk neked a szőrmentes életet!

 

Kezelhető területek: arc, hónalj, láb, kar, intim, hát, mell.

Mint minden kezelésnek, a lézeres szőrtelenítésnek is vannak ellenjavallatai:

 • előző 2 héten belül tilos a napozás, szoláriumozás
 • előző 3 héten belül tilos gyantázás
 • ha a szőrtelenítendő területen nyílt seb, sérülés, bőrbetegség van
 • terhesség, szoptatás
 • lázas állapot
 • daganatos betegség
 • cukorbetegség, epilepszia, magas vérnyomás, autoimmun betegség
 • keloidos, hypertrophiás, atrophiás sebgyógyulási hajlam
 • ősz szőrszálak, illetve pihés szőrzet
 • allergia, fokozott fényérzékenység, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése