ALAKFORMÁLÁS – BŐRFESZESÍTÉS

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

ALAKFORMÁLÁS – BŐRFESZESÍTÉS

Legyél karcsúbb 10 féle testkezelésünkkel centikben mérhetően, narancsbőr nélkül.

Information: 9 FÉLE ALAKFORMÁLÓ KEZELÉST KÍNÁLUNK

CENTIKBEN MÉRHETŐEN, VILÁGÚJDONSÁGOKKAL!

Világszínvonalú orvos-kozmetikai kezelőgépeinkkel alakformáló megoldások nyújtunk férfi és női vendégeinknek egyaránt. Segítünk a karcsúbb megjelenés eléréséhez, a test bőrének egyenletesebbé tételéhez.

Az alakformáláshoz életmódváltásra nincs szükség, nem kell kínoznia magát véget nem érő diétákkal. Csupán egy útmutatót adunk személyre szabottan összeállítva, melyben megválogatjuk, milyen ételeket helyezzen előtérbe.

A fókuszált, helyi alakformálás a helyi zsírraktárak kiürítését szolgálja a következő területeken: has, fenék, csipő derék, hát, kar, lábak.

9 FÉLE ALAKFORMÁLÓ KEZELÉST KÍNÁLUNK:

LPG Endermológia testkezelés

Cryolipolízis – Zsírfagyasztás

Ultrahang kavitációs testkezelés

Multipoláris rádiófrekvenciás testkezelés

Mélyizomterápia

Nyomásterápia – Hullámmaszzázs

Wiener aromaterápiás testtekercselés

Hypoxi Tréning

Flabélos

LPG TESTKEZELÉS 

Világújdonság, 23 év kutatási és technológiai fejlesztés.

Célja a test alakformálása, karcsúsítása, fogyasztása, harc a narancsbőr (cellulit), és a megereszkedett bőr ellen. Az LPG technológia lehetővé teszi a szövetek azelőtt ismeretlen mélységű stimulációját.
A francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére.
Ha másodlagos probléma (visszér, fájdalmas testtájék) is felmerül, a program beállításának lehetősége nem szab gátat a kezelőnek.

Kezelések az LPG-vel:

A speciálisan kifejlesztett kezelőfejek célzott kezelést adnak elhízásnál, ödémás, zsíros, rostos (fibrozisos) cellulitnál is, illetve zsírleszívás utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére.

  • Célzott zsírbontás – épp onnan, ahonnan Ön szeretné
    Az LPG technológia – az egyedi görgős eljárással ? lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését, a zsírtörést. Ez a testkezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A zsírbontó kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik, ezáltal centiméterekben mérhető fogyás tapasztalható.
  • A narancsbőr (cellulit): a mai kor esztétikai népbetegsége. Kialakulásának oka lehet a mozgáshiány, az elhízás, illetve a hormonális problémák (fogamzásgátló tabletták, hormon kezelt élelmiszerek) A nők lazább kötőszövettel rendelkeznek, ezért náluk gyakrabban alakul ki a narancsbőr (cellulit). Mivel a nyirokrendszernek nincs olyan motorja, mint a keringésnek a szív, a nyirokkeringés helyreállításának egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. A masszázs a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből. A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a narancsbőr (cellulit), de mellette keresztmetszeti fogyás is tapasztalható a zsírtörésnek megfelelően.
  • Feszesítés, a bőr rugalmasságának visszanyerése: Az LPG technológiával a fibroblasztok működését ? ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek – is tudjuk serkenteni.  Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is. A feszesítés során gyors eredmény tapasztalható.
  • Zsírleszívás utókezelése: a kezelés segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, illetve a regenerációt, a véraláfutás, ödéma gyorsabb felszívódását és megszűnését. Már a műtét után két héttel ajánlatos a kezelést elkezdeni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A kezelést az első hónapban heti három alkalommal kell végeztetni majd a következő hónaptól  hetente csak kétszer.

Árak: 8800 Ft/ teljes test, 10 alkalmas bérlet -10%: 80.000 Ft

5500 Ft/testterület, 10 alkalmas bérlet -10 %: 50.000 Ft

CRYOLIPOLISIS – ZSÍRFAGYASZTÁS

A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A kriolipolízis zsírbontó technológia eredményességét és biztonságosságát jelenleg rengeteg klinikai tanulmány igazolja. Szalonunkban is megtekinthetők eddigi kezeléseink eredményei.

 Egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető és 60 percig tart. A kezeléseket havonta lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő,a  zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

Előnyei: biztonságos, nincs szükség diétára, klinikailag bizonyított, nincsenek mellékhatások, 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után, csak pár kezelés szükséges.

Kizáró okok: májprobléma, Raynaud szindróma, súlyos csalánkiütés (hideg urticaria), krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás), alacsony fehérje szint (hipoproteinémia), rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)

Árak: 25.000 Ft/alkalom/ 2 testterület

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Különböző orvosi tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 40 KHz úgynevzett kavitációs hullám a leghatékonyabb frekvencia a tökéletes zsírbontásért.

A kavitációs rádióhullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejt közötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből. 

Hány kezelés szükséges?

Egy kúra átlagosan 10kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 45 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max. 20 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb.
Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 10 kezelésből álló kúra az adott területen egy ruhaméret csökkenést eredményezhet.

Kezelés után:

A felszabadított salakanyagok kiürítéséhez, a keringés beindításához nyirok/hullámmasszázst kezelés javasolt.

A kezelést követő 3 napban tilos, vagy legalábbis csökkenteni kell a cukor és szénhidrát bevitelét a szervezetbe. Súlyfelesleg esetén diéta betartása (mediterrán diéta) szükséges. Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.

A kavitációs zsírbontás ellenjavallatai: mensturáció első két napjaiban, artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, belső és középfül panasz /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt/, fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulozis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Árak: 5500 Ft/ has, derék, csípő, combok. 10 alkalmas bérlet -10 %: 50.000 Ft

         3500 Ft/ 1 terület pl.has., 10 alkalmas bérlet -10 %: 31.500 Ft

MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

A rádiófrekvencia alkalmas az arc, toka, nyak, a háton lévő laza kötőszövet, petyhüdt bőr (melltartó vonala) valamint a testen a has, csípő, fenék, comb, térd környék, kar és a láb kezelésére.

A rádiófrekvenciás technológiát több mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az alakformálás és esztétika területén is az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Így a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a cellulit látványosan javul, a bőr megújul. A legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ennek segítségével rövid idő alatt látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani vendégeinknek.

 

Árak: 5500 Ft/ has, derék, csípő, combok. 10 alkalmas bérlet -10 %: 50.000 Ft

         3500 Ft/ 1 terület pl.has., 10 alkalmas bérlet -10 %: 31.500 Ft

NYOMÁSTERÁPIA – HULLÁMMASZZÁZS

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni a keringési rendellenességeket, ödéma és perifériás keringés rendellenességek esetén hatékony.

A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul. A kezelendő testrész egy minden mérethez megfelelő kétfalú csizmába, övbe vagy ujjba kerül, ezek elkülönülő pneumatikus kamrákra osztottak, amelyekbe levegőt pumpál a készülék.

Hatásai: elhízás kezelése, stimulálja a vénás- és nyirokkeringést, normális vénás keringést tart fenn, megelőzi a visszerek kialakulását még a tünetek jelenlétekor is (nehéz, fáradt lábak, ödéma és folyadék megtartás, stb.), nyirok- és vénás ödéma kezelése, műtétet követő ödéma (emlőeltávolítás után, stb.) és poszt-traumatikus ödéma, cellulit, a bőr tápanyag ellátásának javítása, a bőrrugalmasság növelése, szülés utáni kezelés, trombózis és ágyhozkötöttség megelőzése, kozmetikai műtétek után kimagasló mértékben segíti a terület normális keringésének  helyreállítását, zsírleszívás után elengedhetetlen, a szervezet általános méregtelenítése.

Árak: 2500 Ft/ teljes test, 10 alkalom -10 %: 22.500 Ft

MÉLYIZOMTERÁPIA

Izomépítésre, fenék megemelésére, combok feszesítésére!

A mélyizomterápia másnéven izomstimuláció passzív izomtorna, melyből egy 30 perces kezelés 4 óra izomtornának felel meg. Segít az alakformálásban, az izmok megfeszítésében. A bőrön áthatoló áram (interferencia áram) nem okoz kellemetlen áramérzetet. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. Feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket, serkenti a nyirokáramlást, élettani hatások is létrejönnek. Az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és anyagcsere fokozódik.

Kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjaink mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az izmaink egy szigorúan meghatározott sorrendben érhetők csak el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk.
Az alakért felelős, nagy tömegű izmok, amelyek tónusukat veszítették csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe. Ez az, amiért több hónapos tornázást igényel a tornateremben a testformáló izmaink akaratlagos kontrollálásának képessége.
Készülékönk programjai másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra elérik az izomszövetek 100%-át, melyre a nagy motoros egységek reagálnak először. Ezzel a technikával csak a célizmok aktivizáljuk, és az esztétikailag nem kívánatos test területek megvastagodása elmarad..
Mennyire fájdalmas illetve kellemetlen a kezelés?
A készülék használata rendkívül hatékony, fájdalommentes, kényelmes kezelés érzet mellett, rövid idő alatt látványos és hosszú távú eredmények érhetők el.
Milyen gyakorisággal célszerű a kezelést igénybe venni?
 Egy kúra 10 alkalmas. Hetente legalább 3-szor szükséges alkalmazni, ezt lehet kétnaponta, de akár minden nap is.
Mennyire lesz tartós az elért eredmény?
 Az eredmények tartósak. 3-4 havonta egy újabb kúra megismétlését javasoljuk ennek érdekében, vagy heti 1 alkalommal fenntartó kezelést.
Árak: 2500 Ft/ teljes test, 10 alkalom -10 %: 22.500 Ft

WIENER AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!

Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

KINÉL NEM ALKALMAZHATÓ EZ A KEZELÉS?

Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

HATÁSAI:

  • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
  • A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
  • Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
  • Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Árak: 2500 Ft/alkalom, 10 alkalmas bérlet: 22.500 Ft

HYPOXI TRÉNER

A hypoxigép egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, amelynek során a hatás csak az alsótestre és a hasra (úszógumi) koncentrálódik. Ezáltal a mellmérete nem csökken!

Hölgyeknél alapvetőbiológiai probléma, hogy a has, fenék, comb vérellátása rossz, pl. ezért fázik jobban a nők lábba. Ezáltal hamarabb rakódik le a zsír.

A hypoxi trénerben végzett vákuumszívás hatására a vér az izomból a zsírsejtek közé jut és a biciklizés hatására a vérkeringés még több zsírsejtet tud elszállítani és elégetni.

A tréning kezdése után 1,5 perc múlva beindulnak a zsírégető folyamatok.

Mivel a tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín hőmérséklete felmelegszik így a tréning után 8 órán keresztül még tart az utó zsírégetés. Ami szinte páratlan a maga nemében.

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszesedett izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről a az előnyös hajlamú részekre (felsőtest) helyezi a zsírégetést így csökken az alsótestre ható folyamat, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

Ellenjavallat: terhesség, szívbetegségnél, extrém magas vérnyomás, gyulladásban lévő visszérnél.

Tapasztalatok

A hypoxi tréner 10 éves Magyarországi múltjára visszatekintve több ezer hölgynek sikerült megszabadulnia a makacsul lerakódott zsírpárnáktól, valamint a nem túl szép látványt nyújtó narancsbőrtől.

Többen is beszámoltak az egészségi állapotukban bekövetkezett változásról, mely során a tréning segített a meddőség kezelésében (nőtt a teherbe esések száma), izületi fájdalmak, alvászavarok, allergia, asztma, vérnyomás ingadozások, anyajegy a combon, menstruációs problémák kezelésében.

Tulajdonképpen ezek a betegségek a rossz anyagcserére és vérellátottságra vezethető vissza, amire a Hypoxi gép vákuumtechnológiája és beépített programjai nyújtanak segítséget, természetesen nem csak a hölgyeknek.

Árak: 3000 Ft/alkalom, 10 alkalom -10 %: 27.000 Ft, próbakezelés: 1990 Ft.

FLABÉLOS – VIBRÁCIÓS TRÉNER

A FLABéLOS megoldást kínál a mozgáshiány problémájára, mert rövid idő alatt, kényelmesen, ugyanakkor hatékonyan mozgatja át az egész testet, az izmokat, beleértve a más módon nehezen edzhető mélyizmokat is. Használatával ugrásszerűen javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

A FLABéLOS 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izomösszehúzódást) generál. Miként lehetséges ez? A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izomösszehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izomösszehúzódás is létrejöhet). Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata tehát sokkal kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a FLABéLOS nagy túlsúllyal és idősebb korban is biztonsággal használható. A FLABéLOS-t NEM a mozgás HELYETT javasoljuk alkalmazni, hanem azokban az esetekben, amikor a hagyományos sportolás nem vagy nehézkesen lehetséges (pl. nagy túlsúly, rossz kondíció, ízületi problémák, túlterheltség és időhiány).

ÁRAK:

10 perc 400 Ft, 20 perc 500 Ft, 10 x 10 perc: 3600 Ft, 10 x 20 perc: 4500 Ft.

Korlátlan 31 napos: 12.000 Ft