Our Services

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

HAJKEZELÉS TŰNÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁVAL

A terápiát ingyenes konzultáció előzi meg, mely során a kezelést végző szakember felméri a fejbőr állapotát, a probléma típusát, a kezelendő felület nagyságát. Ezek alapján személyre szabott kúrát állít össze, a maximális hatékonyság érdekében.

Price: 6000 Ft / alkalom

Első lépésként mezoterapeutánk a fejbőrt széles spektrumú bőrfertőtlenítővel kezeli. Fontos hogy a kezelést végző szakember gumikesztyűt viseljen, erre vendégként is érdemes figyelni az esetleges fertőzések, baktériumok, vírusok elkerülése végett. Alapos fertőtlenítés után a kezelés megkezdődhet, az előzetes konzultáción kiválasztott hatóanyagot fecskendővel érdemes felvinni a bőrre, majd a kezelőfejet finoman mozgatva a hatóanyag teljesen felszívódik.

VÁRHATÓ EREDMÉNYEK

Mezoterápiás kezelés eredményessége nagyban függ a tű nélküli mezoterápiás gép hatékonyságától. Valamennyi kúrakezelésnél általában 6-8 alkalom szükséges a valódi eredmény eléréséhez, ezt 7-10 naponta kell ismételni. Nagyon fontos, hogy a kezelést kúrában kell alkalmazni, mert a rendszeresség alapvető, hogy a kezelés sikeres és hatékony legyen. A kúra után célszerű fenntartó kezeléseket alkalmazni, hogy az elért eredmény hosszútávon fennmaradjon.

HAJAS FEJBŐR KEZELÉSEK

A szervezetnek rendkívül sokféle vitaminra, nyomelemre van szüksége, az optimális hajnövekedéshez és az egészséges fejbőrhöz. Bár nem sokan gondolják, de a nők veszélyeztetettebbek ebből a szempontból, hiszen havonta a menstruációval vas és nyomelem távozik a szervezetből, a szoptatás és a terhesség is nagyon lecsökkenti ezeket a szervezetben, nem beszélve a klimax idejéről. A hölgyeknél ezért is nagyon hatásos megoldás elsősorban ezeknek a pótlása. A férfiaknál inkább a hajritkulás és a korpás fejbőr jelent problémát.

DE HOGYAN?

Miként szólhatunk bele a fejbőr hormonális folyamataiba? A leghatékonyabb gyógymód, ha pontosan oda jut az anyag, a gyógyszer, ahol a legnagyobb szükség van rá, vagyis helyileg, a hajhagymák köré, a bőrbe. Felkenéssel, ecseteléssel ez bizony nehezen megy, ráadásul vannak olyan anyagok, amelyek nem szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak néhány percet időznek a fejbőrön, tehát szintén nem lehet átütő, hajgyökértápláló hatásuk. A hajas fejbőrben a hajtüszők 2-3 mm mélységben vannak, itt a legintenzívebb az anyagcsere. Ebbe a mélységbe kell bejuttatni a gyógyszert, a vitamint, az ásványi anyagot, ha igazi hatást szeretnénk elérni. A megfelelő anyagot az ideális helyre viszonylag kis mennyiségben bejuttatva kiemelkedő hatást érhetünk el, sokkal erősebbet, mint szájon keresztül. Ez esetben nagyon hosszú az út a pirulától a végcélig, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben. Ha kívülről a mezoterápiás hajkezelőfejjel visszük be ugyanezt, akkor a bőrben maximális a koncentráció. Ez a mezoterápiás hajkezelés módszerének a lényege, az, hogy a bevitt anyag maximálisan kifejtse hatását a hajhagymánál.