Our Services

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

HYPOXI-TRÉNER

1 hónap 1 ruhaméret kerület csökkenés!

Information: Bérlet akció: 10-30%

Time/Amount: 30 perc

Price: 3000 Ft

Hála Dr. Eggernek, a sporttudományok doktorának, kidolgozta nekünk a Hypoxi trainer gépet, amely minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulitterápiája lett, és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

MILYEN ELVEN MŰKÖDIK?

A Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.
A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egyidőben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér).

A vendég 30 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, miközben javul szívműködése, fizikai teljesítőképessége, állóképessége is (pulzusmérővel követjük, hogy zsírégető szakaszban történjen a hypoxiedzés természetesen életkornak megfelelően.
A zsírégetés a Hypoxiedzés 3. percétől bekövetkezik, ezért elég a 30 perc biciklizés. (Cardio edzésnél a zsírégetés csak a 20. perc után következik be.)

VÁKUUM A HYPOXI TRAINERBEN

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén. A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is. A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet. A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek.

A Hypoxi trainerben az atmoszférikus nyomás csökkentése 40 mbar lehet. Ez egy 2000 m magas hegy atmoszférikus nyomásának felel meg. (férfi program) 10-30 mbar-on (kb. 1500 m magasságnak felel meg) huzamosabb ideig lehet dolgozni. 30-40 mbar nyomást az intervallumkapcsolás ideje alatt alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy bizonyos időközökben a vákuumpumpa teljesen kikapcsol és az alacsony nyomás normál nyomásra vált.
A Hypoxi trainerben nem az alacsony nyomás a különleges, amelyet egy hegy tetején is megélhetünk, hanem az alacsony nyomás hatásának korlátozódása az alsó testfélre, deréktól lefelé, lehetővé téve a zsír ezekről a területekről való lebontását.

VÁKUUM + ZSÍRÉGETŐ EDZÉS = HYPOXI TRÉNING

A vákuum és zsírégető edzés hatására minden egyes Hypoxi tréning kezelés alkalmával 20-50 gramm zsír égethető el a problémás területekről.
A fogyás 10% történik arcról, karról, mellkasról, a többi 30-60% csípő,has. popsi, combról történik, amit egyénre szabottan befolyásolhatunk.A HAS, CSÍPŐ, COMB, POPSI zsírszövetének leépítése négy-ötszörösére gyorsul.
A tréninget követő 2-8 órában a felgyorsult anyagcsere miatt további nagy mennyiségű zsírbontás történik még (utózsírégetés). Tehát összesen 40-100 g a valódi zsírégetés.
A Hypoxi trainert egyénre szabottan tudjuk alkalmazni, a vendégek életkorának, fiziológiai adottságának, teljesítőképességének, fogyás mértékének megfelelően.

AJÁNLOTT ÉTKEZÉS A HYPOXI TRÉNING SORÁN

étkezés HAS, CSÍPŐ fogyasztásánál:
(ha nem tartasz más diétát)
Hypoxi tréning előtti este
– szénhidrát:
 1 teljes kiőrlésű üres zsemle

Reggeli
– gyümölcs 2 szem

Ebéd
– fehérje 1 szelet natúr husi zöldséggel

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.

étkezés COMB, POPSI fogyasztásánál:
(ha nem tartasz más diétát)
Hypoxi tréning előtti este
– fehérje
 pl: 1 natur joghurt, vagy 3 szelet vékony pulyka sonka, paradicsommal

Reggeli
– szénhidrát
: 1 teljes kiőrlésű üres zsemle, v 1 szelet üres piritos

Ebéd
– fehérje
: pl:natur csirke mell, zöldséggel sok folyadék.

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.

Ha napi 500 cal-al csökkentjük a kalóriabevitelt is, azzal az újabb zsírfelvételt blokkoljuk, valamint az izomsejtekben elégetett zsírsavakkal menthetetlenül elérjük a zsírsejtek méretbeli csökkenését, azaz a FOGYÁST!

HÁNY ALKALOM SZÜKSÉGES?

8-10-12 KEZELÉSBŐL ÁLL EGY KÚRA, EGYÉNTŐL FÜGGŐEN, AMI FÜGG AZ ÉLETKORTÓL, EDZETTSÉGTŐL, LEADNI KÍVÁNT PLUSZ KILÓK MENNYISÉGÉTŐL, CELLULIT FOKOZATÁTÓL SOK ESETBEN 3 KÚRA IS AJÁNLOTT EGYMÁS UTÁN!
HETI 3-4 ALKALOMMAL AJÁNLOTT A HYPOXI EDZÉSEKET VÉGEZNI A VÁLTOZÁS ÉRDEKÉBEN.HYPOXI EDZÉS UTÁN A ZUHANYZÁS 2-3 ÓRÁIG NEM AJÁNLOTT!A KÖVETKEZETES HYPOXITERÁPIÁVAL ÉS A DIÉTA BETARTÁSÁVAL 1 BÉRLET (12 ALKALOM) ALATT 1 RUHAMÉRET-CSÖKKENÉSNEK MEGFELELŐ FOGYÁST LEHET ELÉRNI.
A BŐR FESZESEBB, SIMÁBB, EGYENLETESEBB LESZ, AMIT MÁR AZ 5-6. ALKALOMNÁL LEHET TAPASZTALNI

Ellenjavallat

Az alábbi kockázati tényezőknél fokozott ellenőrzés mellett ajánlott a kezeléseken való részvétel. Segítséget a program vezetője tud Önnek adni , amennyiben szeretné megtudni , hogy Ön végezhet -e ilyen jellegü tréninget, amennyiben rendelkezik valamelyik egészségügyi problémával a felsoroltak közül.:

  • terhesség és szoptatás alatt,
  • szívbetegségnél, csak orvosi felügyelettel
  • extrém magas vérnyomás, 200 feletti
  • gyulladásban lévő visszérnél

Tapasztalatok

A hypoxi tréner 10 éves Magyarországi múltjára visszatekintve több ezer hölgynek sikerült megszabadulnia a makacsul lerakódott zsírpárnáktól, valamint a nem túl szép látványt nyújtó narancsbőrtől.

Többen is beszámoltak az egészségi állapotukban bekövetkezett változásról, mely során a tréning segített a meddőség kezelésében (nőtt a teherbe esések száma), izületi fájdalmak, alvászavarok, visszértágulat egyes típusainak, allergia, asztma, vérnyomás ingadozások, anyajegy a combon, menstruációs problémák kezelésében.

Tulajdonképpen ezek a betegségek a rossz anyagcserére és vérellátottságra vezethető vissza, amire a Hypoxi gép vákuumtechnológiája és beépített programjai nyújtanak segítséget, természetesen nem csak a hölgyeknek.

Próbáld ki Te is !

ÁRAK:

30 perc edzés 3000 Ft

10 alkalmas bérlet – 10%: 27.000 Ft

20 alkalmas bérlet – 30%: 42.000 Ft