RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEINK – ANTI AGING

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEINK – ANTI AGING

Válasszon 4 féle ránctalanító kezelésünkből: dermapen, photorejuvenáció, thermage, multipolár.

 5 féle ránctalanító kezelést kínálunk:

 • (ÚJ) HYALURONPLASZTIKA BIOBŐRREL – HYAMATRIX
 • Dermapen – Mikrótűs kezelés
 • E-light photorejuvenáció
 • Hexapoláris rádiófrekvencia
 • Thermage mátrixpontos rádiófrekvencia
 • Legújabb 2017.: SPLENDID PLAZMA KEZELÉS

Amennyiben nem ttudna dönteni, jelentkezzen be egy bőrállapotfelmérésre, szívesen segítünk: 30/682-0124.

(ÚJ) HYALURONPLASZTIKA BIOBŐRREL – HYAMATRIX 

Hatékony feltöltő, fiatalító kezelés tű és fájdalom nélkül. A nanostrukturált hyaluronsav hatása: rendkívül könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A HYAMATRIX mátrix-peptid hatása:
megakadályozza a hialuronidáz enzim működését, (így nem tudja a bőrünkben termelődő természetes hyaluronsavat lebontani),
megköti a hialuronsavat a bőrben, nagyban elősegítve a hidratációt még extrém száraz bőr esetén is, javítja a bőr szerkezetét, újjáépíti azt, mely által tartósan fenntartja a fiatalság érzését és látványát. Képes csökkenteni a bőr biológiai korát!

Hatékony pigmentfoltok ellen. Csökkenti a rosaceás tüneteket.

Januárban bevezető áron: 1 alkalom 25.000 Ft / 6 alkalmas bérletben -20% kedvezmény.

DERMAPEN – MIKROTŰS ARCKEZELÉSEINK 

A leghatékonyabb bőrfiatalító anti-aging kezelés. Hatékonyságának alapja a kollagén termelődés serkentése és a koncentrált, steril hatóanyagok bejuttatása a bőrbe illetve az irha rétegbe.

 A bőr irha rétegében található kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége csökken.  Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, és  kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.

 A kezelés során az apró tűk, mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. A kezelés kb. 600 tűszúrást és aktív hatóanyag bevitelt eredményez.A szervezet reagál azonnal a sérülésre és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni ez a két legfontosabb eleme az irha rétegnek.

 A bőr megszúrása áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, és a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is. A hatás azonnali és látványos.

 A KEZELÉS CÉLTERÜLETEI:

Bőrfiatalítás

mély ráncok eltüntetésére, halványítására

májfoltok halványítása,eltüntetés

száraz bőr kezelésére

megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen

ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)

tág pórusok kezelésére

bőrfeszesítés, lifting kezelésre

bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre

pigment hiányosságnál (hipopigmentáció) melynek eredménye hegesedés

öregségi foltok

aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére

striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére

KEZELÉS ELŐNYEI:

Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.

Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után.

Rövid gyógyulási idő (egy nap.)

Nincs maradandó sérülés vagy heg.

A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk.

Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés ,kivéve vadhús.

Árak:

 • Karikás, táskás szemek kezelése 60 perc                                                  9.990 Ft
 • Hyluronsavas arcfeszesítés 60 perc                                                           9.990 Ft
 • (mélyrétegi hidratálás, erős feszesítés)
  Botox hatás mimikai ráncokra 60 perc                                                      12.000 Ft
 • (gátolja az arcizmok összehúzódását)
  F-Lift egyedülálló arcfiatalítás 60 perc                                                      15.000 Ft
  (erős kollagénképző, ránccsökkentő, arcbőremelő hatás, mély hidratálás)

E-LIGHT PHOTOREJUVENÁCIÓ

Az E-light csúcstechnológia az IPL készülék legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) előnyei adódnak össze.

A készülék minősége és teljesítménye jóval magasabb a Magyarországon általában használt készülékeknél, ezért lényegesen nagyobb hatásfokú.

A kor előrehaladtával a bőrsejtek működése lelassul, és a bőr elvékonyodik. Az elasztin hálózat (a bőr feszességéért felelős protein), illetve a kollagénrostok (a fő szerkezeti protein), amelyek a külső réteget védik, meglazulnak és ezáltal károsodást okoznak a bőr felszínén. A kezelés hatására, a szelektív hőhatás miatt a kollagénrostok összehúzódnak, feszesebbé válnak. Hosszabb távon, a fibroblast sejtek stimulálásával megindul a kollagén képződés.

A kezelés hatására csökken a ráncmélység, megújul a bőr, feszesebb és fiatalosabb lesz.

A kezelést a látványos és hosszan tartó eredmény érdekében kúraszerűen érdemes végezni, 3 hetente összesen legalább 4 alkalommal.

Árak: arc 12.000 Ft, arc+dekoltázs 15.000 Ft 

HEXAPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

A hagyományos rádiófrekvencia régóta az egyik legkedveltebb technológia azok körében, akik a bőrüket szeretnék feszesíteni, tonizálni, ránctalanítani.

Az rádiófrekvencia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas váltakozó áramú ellenállással rendelkező szövetekkel. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr, a kezelt területen. A hexapoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható.
A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringés, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után. A fájdalom mentes kezelés eredménye fokozatosan fejti ki hatását. 

Árak: 7000 Ft teljes arcon és dekoltázson.

THERMAGE MÁTRIXPONTOS RÁDIÓFREKVENCIA

 A Mátrixpontos rádiófrekvenciás kezelésnél – másnéven Thermage – már az első kezelés után látszódik az eredmény, gyors segély a ráncokra, ha alkalomra azonnali megoldás szükséges.

A legideálisabb a kezelések szempontjából ez a mélyreható thermage kezelőfej, mely lehetővé teszi az egyenletesebb és sűrűbb energiaelosztást.

A Thermage kezelés, a bőrfeszesítés biztonságos és ellenőrzött módja.A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg. A Thermage, teljes mértékben non-invasív eljárás. Nincs injekció, nincs komplikáció. 

Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteg az epidermis, középső, kollagénben gazdag réteg, a dermis és a legmélyebben fekvő réteg, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, az pedig a subcutis. Ha ebben a három rétegben csökken a kollagén rostok mennyisége, a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Azok a módszerek, amelyek csak a felületen fejtik ki hatásukat, nem képesek, a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

Arc, toka, dekoltázs kezelés:

Thermage segítségével a bőr feszesedik, összehúzódik a megnyúlt bőrredő, a kontúr javul, s szinte megújul a kezelt bőrterület. A kollagén kötőszöveti hálózat kialakulásával egy fiatalosabb, teltebb arcot, tokát, dekoltázst kaphatunk.

Az eljárás előnyei:

 • Csökkenti a ráncokat, a szem körül
 • Csökkenti a szem alatti táskákat
 • Lágyítja finom ráncokat és szarkalábakat
 • Kisimítja a bőrt a szemhéj fölött

ELLENJAVALLATOK:

Lázas állapotban, gyulladás a szervezetben, szívelégtelenség, cukorbetegség, pajzsmirigy-túlműködés, szívritmus-szabályzója, terhesség. Az elmúlt 3 hónapban Accutane / Roaccutane / Oratane gyógyszereket szedett.

THERMAGE KEZELÉS AZONALLI, GYORS SEGÉLY!

Szinten tartáshoz havi 1 kezelés javasolt!

 Árak: arc: 7.000 Ft, arc+dekoltázs 9.000 Ft, kézfejek: 7.000 Ft

ÚJDONSÁG: RÁNCTALANÍTÁS FELSŐFOKON – PLAZMA KEZELÉS

SPLENDID kezelés a Sió Wellnessben!

Vadonatúj technológia a ránckezelések palettáján. Egy új irányvonal, mely akár a plasztikai műtét eredményét is elérheti.

A technológia lényege, hogy a 4. halmazállapot-plazmaállapot- segítségével a kezelt terület újrastruktúrálódik, a bőr feszesebb, fiatalosabb kinézetet nyer.

A Splendid Hard kezelés során keletkező elektromos ív a bőrrel találkozva szublimálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, hőterhelése nélkül. Ez apró, barna pontok formájában jelentkezik-ún. kérgesedés-mely 5-7 nap alatt teljesen eltűnik. A Splendiddel végezhető kezelések széles spektrumon mozognak, tartoznak bele orvos által végezhető kezelések (bőrkinövések megszüntetése) illetve kozmetikus által is végezhető kezelések (ránckezelés, pigmentfolt kezelés). Minden olyan esetben alkalmazható, amikor jelentős bőrfelesleg okoz esztétikai problémát (pl.lógó szemhéj)

A Splendid Hard kezelés előtt mindenképp szükséges egy konzultáció, melynek során ismertetésre kerül a kezelés menete, kizárhatóak az ellenjavallatok, megismerhetőek az otthoni utókezelések, tennivalók. A konzultáció ingyenes, de kötelező jellegű!

?
A Splendid Soft kezelés során a bőr és az eszköz vége közé kontaktanyag kerül, mely a szublimációt megakadályozza, de ennek ellenére a bőr biokémiai folyamataira kedvező hatást gyakorol. A pórusok mérete csökken, a bőrkép javul, az apró ráncok elsimulnak, a hegekre is kedvező hatást gyakorol. Kúraszerű alakalmazása garantálja a vendégelégedettséget.

Áraink:

Plazma kezelés hegek eltüntetésére: 3000 Ft

Öregségi és májfoltok eltüntetése: 9000 Ft

Soft Splendid plazma kezelés: 5000 – 7000 Ft
(Kúraszerűen javasolt)

Hard Splendid plazma kezelés: 19.000 Ft-tól
(1 kezelés szükséges csak, az eredmény 20 hónapig tart)

Kezelhető területek:
Homlok függőleges és vízszintes ráncai
Felső szemhéj megemelése
Szemöldök megemelése
Szem alatti táskák eltüntetése
Szarkalábak, apró és mély ráncok eltüntetése
Orr alatti függőleges ráncok eltüntetése
Orr-száj közötti ráncok eltüntetése
Lógó, megnyúlt arc és toka feszesítése

Eredmények fotókkal weboldalunkon: facbook oldalunkon.

 

REJUVI USA TERMÉKEI OTTHONI HASZNÁLATRA

Ránctalanító termékek – csúcstechnológia elérhető áron

 • Rejuvi botox hatású szabadalma a legújabb Anti-Aging peptid: ACTIV BOTANICAL COMPLEX /ABCoplex peptid a legtöbb kozmetikumukban megtalálható. Ezek a peptidek “bénító” hatást gyakorolnak a arcbőr izmaira, oldják az izmok stressz okozta feszülési állapotát, melynek következtében csökkennek a ráncok, lágyabb vonásokat, pihentebb tekintetet eredményeznek. A botox eljárással szemben a peptidek nem mérgező, hanem ápoló sejtregeneráló hatást fejtenek ki.

 Ár: 10.000 Ft

 • A “Vörös Csoda” Asta Enhancing Serum, a Világ leghatékonyabb antioxidánsa /ASTAXANTHIN/ több százszor erősebb, mint pl. a C, illetve E vitamin vagy egy bétakarotin. Ráncmegelőző, fényvédő, barnító koncentrátum. Mivel az Axtaxanthin egy karotoinoid képes egészséges barna bőrszínt kölcsönözni, napozás, szoláriumozás nélkül, és mivel megsemmisíti a szabadgyököket nagyon hatékony az Anti-Aging terén. Az asztaxanthin igazi szenzációnak számít, a bőrápoló termékek között is , hiszen eddig csak szájon át lehetett a szervezetbe juttatni ezt a csodálatos anyagot. Az aszthaxanthin azért is különleges, mert zsírban oldódik, így a szervezet hosszabb ideig képes elraktározni, mint a vízben oldódó anyagokat. rendszeres használata antipigmentációs hatású, halványítja az öregségi foltokat, javítja a bőr összes rétegének vízmegkötő képességét.