TESTSÚLYCSÖKKENTÉS

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

TESTSÚLYCSÖKKENTÉS

Fogyni szeretnél mindenhonnan? Nemcsak centikben, de kg-ban is jelentős változást szeretnél?

Time/Amount: akár 4 hét

4 féle Fogyasztóprogramot kínálunk:

  • S.O.S Fogyasztóprogram / 4 hét – 4 kg 
  • Rövidtávú Fogyasztóprogram / 6 hét -6 kg
  • Hosszútávú Fogyasztóprogram / 12 hét – 12 kg
  • Turbó Mozgásprogram/6 hét – 6 kg

Rengeteg nő és férfi régi álma a felhalmozott zsírraktáraktól bárhogy, de szabadulni! Fogyni! Sokunkat zavar egyes kitüntetett testrészünk alakja; van, aki a combját tartja túlságosan vaskosnak, van, aki karra hízik, és bizony sokaknak a hasán keletkezett zsírréteg az, ami rendkívül zavaró. A túlsúlyosok álma pedig, fogyni mindenhonnan.

 A zsírégetés két alapfeltétele, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, mint a szervezet alap kalóriaigénye, illetve naponta további 300-500 kcal energiát használjunk el. Ezt el lehet érni fogyasztóprogramjainkkal, melyben zsírbontó testkezeléseink mellett a sport-mozgás is szerepet kap, illetve személyre szabott táplálkozási útmutatót adunk.

A fogyasztó programokat 15 perces állapotfelmérés előzi meg, ahol részletes tájékoztatást kap kezeléseinkről illetve személyre szabott javaslatot.

Ingyenes állapotfelmérésre bejelentkezés: +36 30 682 0124

S.O.S. FOGYASZTÓPROGRAM (4 HÉT – 4KG)

Ha csak pár kilót szeretnél ledobni, ez a megfelelő program a számodra.

4 héten keresztül heti 2 alkalommal 1 órát töltesz majd nálunk. A zsírbontó testkezelés, melyekkel segítünk neked, az LPG és a kavitáció lesz. Ezután a lebontott salakanyagok gyorsabb kiűrítését segíti majd a nyomásterápia és a fekvő vibroszauna kezelés. Minden alkalommal 2 kezelésen veszel részt. Személyre szabott diétát állítunk neked össze, mely útmatóként szolgál a kúra idejére.

Kúra ára: 48.000 Ft / 16 zsírbontó kezelés + 16 db testzsírcsökkentő kezelés + személyre szabott diéta + 1 ajándék feszesítő kezelés.

Javasoljuk a kedvezményesen igénybe vehető mozgásprogramot a kezelések után:

Kardióterem használata a zsírbontás után: 800 Ft helyett 700 Ft / 60 perc.

Hypoxi tréner használata a zsírbontás után: 3000 Ft helyett 2500 Ft/30 perc

Flabélos vibrációs tréner használata a zsírbontás után: 400 Ft helyett 300 Ft.

RÖVIDTÁVÚ FOGYASZTÓPROGRAM (6 HÉT -6 KG)

1 ruhaméret csökkenés

6 héten keresztül heti 2 alkalommal 1 órát töltesz majd nálunk. A zsírbontó testkezelés, melyekkel segítünk neked, az LPG és a kavitáció lesz. Ezután a lebontott salakanyagok gyorsabb kiűrítését segíti majd a nyomásterápia és a fekvő vibroszauna kezelés. Minden alkalommal 2 kezelésen veszel részt. Személyre szabott diétát állítunk neked össze, mely útmutatóként szolgál a kúra idejére.

Kúra ára: 68.000 Ft / 24 zsírbontó kezelés + 24 testzsírcsökkentő kezelés + személyre szabott diéta + 2 ajándék feszesítő kezelés.

Javasoljuk a kedvezményesen igénybe vehető mozgásprogramot a kezelések után:

Kardióterem használata a zsírbontás után: 800 Ft helyett 700 Ft / 60 perc.

Hypoxi tréner használata a zsírbontás után: 3000 Ft helyett 2500 Ft/30 perc

Flabélos vibrációs tréner használata a zsírbontás után: 400 Ft helyett 300 Ft.

 

HOSSZÚTÁVÚ FOGYASZTÓPROGRAM (3 HÓNAP-12 KG)

2-3 ruhaméret csökkenés

12 héten keresztül heti 2 alkalommal 1 órát töltesz majd nálunk. A zsírbontó testkezelés, melyekkel segítünk neked, az LPG és a kavitáció lesz. Ezután a lebontott salakanyagok gyorsabb kiűrítését segíti majd a nyomásterápia és a fekvő vibroszauna kezelés. Minden alkalommal 2 kezelésen veszel részt. Személyre szabott diétát állítunk neked össze, mely útmutatóként szolgál a kúra idejére.

Kúra ára: 119.000 Ft / 48 zsírbontó kezelés + 48 testzsírcsökkentő kezelés + személyre szabott diéta + 2 ajándék feszesítő kezelés.

Javasoljuk a kedvezményesen igénybe vehető mozgásprogramot a kezelések után:

Kardióterem használata a zsírbontás után: 800 Ft helyett 700 Ft / 60 perc.

Hypoxi tréner használata a zsírbontás után: 3000 Ft helyett 2500 Ft/30 perc

Flabélos vibrációs tréner használata a zsírbontás után: 400 Ft helyett 300 Ft.

TURBÓ MOZGÁSPROGRAM 3:1-BEN

HYPOXI-Tréner + Kardióterem + Flabélos: használd mindegyiket heti 2 alkalommal!

Csökken a narancsbőr, látványos centiméterekben, javul az állóképességed.

Ha a mozgáshiányod van, ha imádsz sportolni, akkor ez a neked való program!

Hypoxi Tréner

A hypoxigép egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, amelynek során a hatás csak az alsótestre és a hasra (úszógumi) koncentrálódik. Ezáltal a mellmérete nem csökken!

Hölgyeknél alapvetőbiológiai probléma, hogy a has, fenék, comb vérellátása rossz, pl. ezért fázik jobban a nők lába. Ezáltal hamarabb rakódik le a zsír.

A hypoxi trénerben végzett vákuumszívás hatására a vér az izomból a zsírsejtek közé jut és a biciklizés hatására a vérkeringés még több zsírsejtet tud elszállítani és elégetni.

A tréning kezdése után 1,5 perc múlva beindulnak a zsírégető folyamatok.

Mivel a tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín hőmérséklete felmelegszik így a tréning után 8 órán keresztül még tart az utó zsírégetés. Ami szinte páratlan a maga nemében.

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszesedett izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről a az előnyös hajlamú részekre (felsőtest) helyezi a zsírégetést így csökken az alsótestre ható folyamat, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

Ellenjavallat: Az alábbi kockázati tényezőknél fokozott ellenőrzés mellett ajánlott a kezeléseken való részvétel. Segítséget a program vezetője tud Önnek adni , amennyiben szeretné megtudni , hogy Ön végezhet -e ilyen jellegü tréninget, amennyiben rendelkezik valamelyik egészségügyi problémával a felsoroltak közül.:

  • terhesség és szoptatás alatt,
  • szívbetegségnél, csak orvosi felügyelettel
  • extrém magas vérnyomás, 200 feletti
  • gyulladásban lévő visszérnél

Kardióterem

Magán edzőtermünk nyugodt légkört biztosít vendégeinknek, mert nincs nézőközönség. Lehetőség van egyedül vagy barátoddal/barátnőddel a terem kibérlésére.

Felszereltség: futópad, sétálógép, elliptikus tréner, gerinckimélő bicikli, vibrációs tréner, evezőpad, fekvenyomó pad, univerzális erősítőgép, kézi súlyzók, kéz- és lábsúlyok, erősítő szalag, polifoam szőnyeg,  hi-fi (3,5 jack csatlakozási lehetőség) saját zene céljából.

FLABÉLOS

10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát (izomösszehúzódást) generál. Miként lehetséges ez? A rendkívül gyors (akár 20Hz) billegő mozgás során az izomösszehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt a kontrakciók többszöröse jön létre az izmokban, mint bármilyen hagyományos sportnál (másodpercenként akár 30-60 izomösszehúzódás is létrejöhet). Mindez akaratlanul jön létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel.

ÁRAK:

Havi bérlet – 15% kedvezménnyel: 30.000 Ft

heti 2 alkalommal Hypoxi tréner (30 perc) + Kardió terem (60 perc) + Flabélos (20 perc)