Exilis Alakszobrászat

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

Exilis Alakszobrászat

A tökéletes alak visszanyerése, a zsírlerakódások fájdalommentes megszüntetése.

Az EXILIS egy egyedülálló fizikoterápiás készülék, ami kezelések alkalmával továbbítja a mechanikus és a termikus energiát a zsírszövetekben. A piac leggyorsabb, leghatékonyabb kezelési rendszere.

Az Exilis készüléket az Egyesült Államokban gyakran használják az orvosi gyakorlatban  az általános sebészeti eljárások alkalmával  zsírlebontás kezelésekre.

Az Exilis által végzett kezelések szükségtelenné tehetik a műtétet, legfőképp olyan páciensek számára, akik enyhe, mérsékelt zsírlerakódással rendelkeznek, vagy nem szívesen jelentkeznek zsírleszívásra.

Hatásmechanizmus

Az Exilis készülék egy egyedülálló elv szerint működik. Irányított hő segítségével – fókuszált ultrahang – egységesen gerjeszti a molekulákat, ezt kombinálva a mechanikus hullámok – fókuszált rádiófrekvencia – előnyös hatásaival.

Az Exilis hatásos testformálást nyújt a zsírtömeg csökkentés és a bőr feszesítése által. Jelenleg a leggyorsabb testformáló kezelést biztosítja. A legtöbb páciensnek mindössze hat, egyenként 36 perces kezelésre van szüksége.

Eredmények

  • has, comb, csípő, fenék, kar, áll formálása
  • bőr feszesítése, rugalmasságának javítása
  • már 6 kezelés kíváló eredményt hoz
  • kellemes, fájdalmatlan kezelés bőrhűtéssel

Árak: 15.000 Ft/terület

6 alkalmas bérlet -10% kedvezménnyel: 80.000 Ft

Több terület kezelése esetén összevont kedvezmények.

Előtte utána fotók 6 kezeléssel