MOZGÁSTERÁPIA Hypoxi Trainerrel

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

MOZGÁSTERÁPIA Hypoxi Trainerrel

Szabadulj meg mozgásterápiával a zsírtól! Valódi zsírégetés!

A hölgyek 80 % -ának combon és fenéken fordul elő jelentős mennyiségű zsírlerakodás, amitől sajnos a gyenge vénák, és kötőszövetek miatt sem koplalással, sem sportolással nem lehet megszabadulni.

Bármilyen testedzés során a zsír 60-70%-át a felső testünkről adjuk le először, mert itt a legjobb a vérkeringés (arc, kar, mell). A Hypoxi alakformáló gép segítségével ez a 60% az alsó testtájékról (csípő, has, popsi, combok) távozik egy vákuum szívásnak köszönhetően.

A Hypoxi trainer egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végez a vendég. A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, a vákuum a vért a bőr- és kötőszöveti rétegbe szívja, mely lehetővé teszi a problémás területről a zsírsavaktól való megszabadulást.

Eredmények:

  • már heti 2 X 30 perc alatt látványos eredmény
  • 40-100gram valódi zsírégetés óránként
  • feszesebb, simább bőr
  • narancsbőr eltüntetése
  • méregtelenítés
  • keringésjavítás
  • utolsó kezelés után 60 nappal is tartós alakváltozás van

A hypoxi kúra folyamata:

–         egészségügyi  kérdőív, állapotfelmérő lap kitöltése

–         alakelemzés, kötőszövet, vénák állapotának megállapítása

–         kezelési terv készítése

 

Edzés idő: 30  perc

A készüléket miden alkalommal szalonunk munkatársai indítják el, a vendég céljainak megfelelő programot beállítva.

Fontos:

Önnek csak egy kényelmes puha talpú cipőt kell magával hoznia.

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszült izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni, a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről az előnyös hajlamú részekre helyezi a zsírégetést, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

 

Kiknek ajánljuk:

– akik túlsúllyal rendelkeznek, az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szeretnének  megszabadulni testmozgással

– akik gyenge kötőszövettel rendelkeznek, és a problémás területeket feszesíteni  és simábbá  szeretnék  alakítani testmozgással.