Narancsbőr kezelés

Elixír a testnek, felüdülés a léleknek

Narancsbőr kezelés

Lökéshullám & LPG & Nyomásterápia a sima bőr titka
A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik.

Három kezelést kombinálva az eredmény 100%

  1. Esztétikai lökéshullám kezelőgépünk erős elektromágneses hanghullámokat juttat a célterületbe, ahol sugárirányban eloszlik, így fokozva a kezelés hatékonyságát. Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják a molekulák rácsszerkezetét. A szövetek reakciójaképpen növekszik a metabolikus aktivitás, a nyirok és vérkeringés fokozódik.

 

 

 

Combok/fenék területe

Felkar/alhas területe

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A lökéshullám kezelés után az LPG endermológia gépünk egyedülálló technológiáját használjuk. A gép cellulit programja helyreállítja a nyirokkeringést a nyirokmasszázs által. A kezelés a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül a nyomásterápia segítségével kiürülnek a szervezetből.

 

  1. Nyomásterápia gépi kezelésünk célja, hogy a szövetekben felgyülemlett méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a végtagokra, testre speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre.

 

Naracsbőr kúra bevezető árai március 20-ig:

15 perc lökéshullám + 15 perc LPG + 15 perc nyomásterápia

1 alkalom 9990 Ft

4 alkalom -10 % kedvezmény 35.000 Ft

8 alkalom -20 % kedvezmény 63.000 Ft

Eredmények a javasolt kúra után.